Reportage
 
   

Julfesten 2005

Efter samling i foajén med glögg och mingel öppnades dörrarna till Apollosalen och till musik av vårt eminenta husband satta vi oss till bords. En riklig julbuffé var framdukad och sedan ordf. Börje Johansson hälsat oss välkomna kunde vi ta för oss av läckerheterna och fylla våra tallrikar. Under tiden spelade orkestern och med sång av Britt Skog och Sture Gustavsson framfördes ett potpurri på många välkända julmelodier.

Bland de 130 deltagarna fanns några av föreningens äldsta medlemmar, Nils-Erik Lindell, Walfrid Olson, Oskar Karlsson och Bertil Pedersen, och dessa ”åldermän” hälsade ordföranden särskilt välkomna. Han påminde också om besökskommitténs verksamhet

Nils Gustavsson från fritidskommittén redogjorde för vårens program och efter dragningen i lotteriet tackade ordföranden alla som bidragit till en lyckad julfest och särskilt  Veteranorkestern som med sitt bidrag skapade en fin julstämning. Vår webbmaster (och kvällen fotograf,) Olle Johansson, tackades också för att ha skapat vår fina hemsida.

Lennart Bergström.


  
                                                                                                                     
  Foto:  Olle Johansson
   

                                                                                                                   
  

[../../footer.htm]