Reportage


Höstmöte den 6 oktober 2011 för Saabveteranerna på
Folkets Hus med underhållning av Tonsteget.Medan föreningens eminenta veteranorkester underhöll oss med musik och sång samlades ett 70-tal medlemmar till de dukade borden.

Lars Erik hälsade alla välkomna och meddelade dagens program, som bestod av underhållning av Tonsteget, som består av två herrar och en vacker dam.

Tonsteget, Mia, Bert och Lennart, spelade och sjöng en mängd populära sånger och berättade en trevlig historia mellan varje.

De sjöng :
Vårat gäng i Tonstegsvariant, Jag vet ett litet hotell, Ett glatt humör, Tiotusen röda rosor, Jag samlar breda leenden, Pulsarna bränner, en joddlarlåt, Sven-Ingvars potpurri, Med dig i mina armar ( här dansade Mia med Sture Gustavsson!), Valparaiso, Jag har en liten melodi och som avslutning Vi ses igen (och då gick Mia runt och tog alla i hand! ”ett nytt grepp!”).

Några av historierna:
- En fru till en dragspelare tyckte hon hörde sin gubbe öva väldigt länge. När hon till slut gick till garaget för att kolla visade sig att det var grannen som körde med sin grästrimmer!
- En flicka som lämnade sin cykel för reparation frågade vad det skulle kosta. Svaret från den förtjuste mannen var att det kostade en puss! Bra sa flickan då ber jag mormor hämta cykeln!
- En liten flicka som var på bröllop frågade sin mamma om de gifta skulle göra bebisar nu. Mamman svarade att de skulle de säkert. Bra sa flickan, då stannar vi och ser på det också! M fl.

Nästa programpunkt var gemensam måltid bestående av fläskfile haricots verts, potatisgratäng, sallad. Måltiden avslutades med kaffe och äpplekaka.

Som sista programpunkt genomfördes en spännande lottdragning som gjorde ett antal medlemmar med tur mera lyckliga än andra.


          Noterat av Göran Jönsson

 

  OBS Du kan klicka på bilderna för att förstora dom !

PA060976  PA090995  PA060977
Tonsteget, Bert, Mia och            Idolkortet!                                         Tonsteget på scenen
Lennart,

PA060979  PA060982  PA060984
Mia tar alla i hand                              Lars-Erik på väg att tacka                   Fläskfilen mm

PA060985  PA060986  PA060987
Saabveteraner.                                 Saabveteraner.                              Saabveteraner.

 


PA060989  PA060990
Saabveteraner.                     Saabveteraner.

 


          
Foto Göran Jönsson

             
  Saab s Veteranförening
  c/o Innovatum 
  Box 902
  461 29 Trollhättan
Ansvarig utgivare:
Göran Jönsson     
Tel.0520-97630
 
Webmaster:
Olle Johansson
Tel. 0520-31663
 

©
Eftertryck utan tillstånd förbjudes.
Citera gärna, men ange källa!