Arkiv
    SAAB  Veteranerna


                    

Tack från en f.d. Sekreterare.


Nu har jag blivit vederbörligen avtackad efter 13 år som sekreterare i Saabs Veteranförening och Olle Granlund överlämnade en vacker bukett rosor vid styrelsemötet 18/2 2010.
Tyvärr kunde jag inte närvara vid föreningens ordinarie årsmöte men jag vill säga att jag är tacksam för den uppskattning medlemmarna visat för mina reportage och bilder som jag ,tack vare vår hemsida, kunnat delge alla de som har tillgång till en dator. Det har även varit stimulerande att
arbeta som sekreterare och det goda samarbete som har funnits inom styrelsen och alla trevliga medlemmar jag lärt känna under våra resor och möten och jag önskar min efterträdare Göran Jönsson lycka till.

Till min stor glädje har Saab 7 dagar återuppstått så att vi nu förhoppningsvis kan få in annonser och meddelanden som tidigare och därmed kan nå alla våra medlemmar, och inte bara de som har dator.
Detsamma vill jag också säga om Saab Automobil som nu, tack vare ett par viljestarka herrar, förhoppningsvis fått nya krafter och ger Saab en framtid som ger detta lilla men innovativa
företag en fortsatt och välförtjänt plats på kartan.
Jag började på Saab 1964 och vid den tiden hade tvåtaktaren allt svårare att konkurrera med andra märken men även den gången var det tack vare ett par viljestarka herrar som Saab räddades.
Så jag önskar Saab/Spyker all lycka på färden.

            Lennart Bergström                                                                                                 

 

  Saab s Veteranförening
  c/o Innovatum 
  Box 902
  461 29 Trollhättan
Ansvarig utgivare:
Göran Jönsson     
Tel.0520-97630
 
Webmaster:
Olle Johansson
Tel. 0520-31663
 

©
Eftertryck utan tillstånd förbjudes.
Citera gärna, men ange källa!